Званично: Мамић довео Бразилца од 4.500.000 евра!

Нови велики посао на Максимиру!

Фудбал 28.01.2017 | 16:30
Званично: Мамић довео Бразилца од 4.500.000 евра!
Здравко Мамић је поново успео! Иако званично више нема функцију у загребачком Динаму, али и птице на грани знају да се његова реч поштује на Максимиру. А сада је направио нови велики посао, довео је младог репрезентативца Бразила Маркоса Гиљермеа.

Доскора офанзивни везиста Атлетико Параненсеа вечерас је на Максимиру задужио дрес са бројем 95.

“Захвалан сам Динаму на прилици коју ми је пружио. Трудићу се да оправдам ваше поверење на терену. Ајмо Динамо“, рекао је Бразилац после потписивања уговора.

Реч је о играчу који је одиграо више од 150 утакмица за Атлетико Параненсе у којем је и почео каријеру. Има 21 годину, одиграо је пет утакмица и постигао четири гола за У20 репрезентацију Бразила.

“Гиљермеа смо дуго пратили и утисак је изнад очекивања. Може да покрије све три позиције у офанзиви, али углавном је играо на левом крилу. Ради се о дешњаку који је изузетно брз, ствара вишак играча, добар је у контранападу и трансформацији игре. Немам апсолутно никакву дилему да је долазак Гиљермеа у Динамо одлична прича“, представио је новог играча спортски директор Динама Маријан Влак.

Оно што из загребачког клуба, међутим, нису саопштили начин на који ће бити реализовани финансијски део трансфера.  

Није познато да ли се ради о позајмици са опцијом за куповину, делимичним или комплетним откупом играча чија вредност је процењена на 4.500.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар