Zvanično: Mamić doveo Brazilca od 4.500.000 evra!

Novi veliki posao na Maksimiru!

Fudbal 28.01.2017 | 16:30
Zvanično: Mamić doveo Brazilca od 4.500.000 evra!
Zdravko Mamić je ponovo uspeo! Iako zvanično više nema funkciju u zagrebačkom Dinamu, ali i ptice na grani znaju da se njegova reč poštuje na Maksimiru. A sada je napravio novi veliki posao, doveo je mladog reprezentativca Brazila Markosa Giljermea.

Doskora ofanzivni vezista Atletiko Paranensea večeras je na Maksimiru zadužio dres sa brojem 95.

“Zahvalan sam Dinamu na prilici koju mi je pružio. Trudiću se da opravdam vaše poverenje na terenu. Ajmo Dinamo“, rekao je Brazilac posle potpisivanja ugovora.

Reč je o igraču koji je odigrao više od 150 utakmica za Atletiko Paranense u kojem je i počeo karijeru. Ima 21 godinu, odigrao je pet utakmica i postigao četiri gola za U20 reprezentaciju Brazila.

“Giljermea smo dugo pratili i utisak je iznad očekivanja. Može da pokrije sve tri pozicije u ofanzivi, ali uglavnom je igrao na levom krilu. Radi se o dešnjaku koji je izuzetno brz, stvara višak igrača, dobar je u kontranapadu i transformaciji igre. Nemam apsolutno nikakvu dilemu da je dolazak Giljermea u Dinamo odlična priča“, predstavio je novog igrača sportski direktor Dinama Marijan Vlak.

Ono što iz zagrebačkog kluba, međutim, nisu saopštili način na koji će biti realizovani finansijski deo transfera.  

Nije poznato da li se radi o pozajmici sa opcijom za kupovinu, delimičnim ili kompletnim otkupom igrača čija vrednost je procenjena na 4.500.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar