Звездин шлаг на прелазни рок: Милијаш и нападач из Гане...!

Тако бар тврди спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић...

Фудбал 28.01.2017 | 10:30
Звездин шлаг на прелазни рок: Милијаш и нападач из Гане...!
Фудбалери Црвене звезде синоћ су отпутовали на завршни део припрема на Кипар, а током викенда могли би да комплетирају играчки кадар. Навијачи се надају да ће круг појачања затворити бивши капитен Ненад Милијаш.

Међутим, повратак левоногог бомабрдера није нешто на чему искључиво раде одговорни из Љутице Богдана. Тако бар тврди спортски директор црвено-белих Блажо Раосављевић.

„Чекамо Милијаша, видећемо шта ће бити, надамо се повољном исходу. Тражимо право појачање на позицији десног бека али за сада још вагамо. Уколико се све коцкице сложе, офанзивац из Гане би могао да затвори овај прелазни рок“, поручио је Раосављевић за Вечерње Новости.

Спортски директор црвено-белих није желео да открије има момка који је избио у први план, обзиром да су се изјаловили покушаји са Харуном, Будеском и Бокилом.

Црвена звезда чека расплет ситуације око Петра Орландића и Дамира Кахримана који су били близу одласка у једном тренутку.

„Док Петар Орландић не заврши трансфер он је играч Звезде. Самим тим не искључујем могућност да се прикључи припремама. И Кахриман има зелено светло да оде, међутим и она је као Орландић на распологању стручном штабу“.

Џон Руиз и Гелор Канга биће од првог дана другог дела припрема на располагању стручном штабу.

„Комплетираћемо се на Пафосу. Сем њих двојице водићемо и све омладинци који су у Словенији показали да клуб може да рачуна на њих. Уз још два појачања, имамо дефинисан тим за пролећни део“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар