Zvezdin šlag na prelazni rok: Milijaš i napadač iz Gane...!

Tako bar tvrdi sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević...

Fudbal 28.01.2017 | 10:30
Zvezdin šlag na prelazni rok: Milijaš i napadač iz Gane...!
Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su otputovali na završni deo priprema na Kipar, a tokom vikenda mogli bi da kompletiraju igrački kadar. Navijači se nadaju da će krug pojačanja zatvoriti bivši kapiten Nenad Milijaš.

Međutim, povratak levonogog bomabrdera nije nešto na čemu isključivo rade odgovorni iz Ljutice Bogdana. Tako bar tvrdi sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

„Čekamo Milijaša, videćemo šta će biti, nadamo se povoljnom ishodu. Tražimo pravo pojačanje na poziciji desnog beka ali za sada još vagamo. Ukoliko se sve kockice slože, ofanzivac iz Gane bi mogao da zatvori ovaj prelazni rok“, poručio je Raosavljević za Večernje Novosti.

Sportski direktor crveno-belih nije želeo da otkrije ima momka koji je izbio u prvi plan, obzirom da su se izjalovili pokušaji sa Harunom, Budeskom i Bokilom.

Crvena zvezda čeka rasplet situacije oko Petra Orlandića i Damira Kahrimana koji su bili blizu odlaska u jednom trenutku.

„Dok Petar Orlandić ne završi transfer on je igrač Zvezde. Samim tim ne isključujem mogućnost da se priključi pripremama. I Kahriman ima zeleno svetlo da ode, međutim i ona je kao Orlandić na raspologanju stručnom štabu“.

Džon Ruiz i Gelor Kanga biće od prvog dana drugog dela priprema na raspolaganju stručnom štabu.

„Kompletiraćemo se na Pafosu. Sem njih dvojice vodićemo i sve omladinci koji su u Sloveniji pokazali da klub može da računa na njih. Uz još dva pojačanja, imamo definisan tim za prolećni deo“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar