Лозница: Опљачкана Пошта у Клупцима

Маскираи разбојник са ножем у руци, уз претњу службеници која је сама била у просторији, упао је 25.1.2017. у 12.50 х у Пошту у лозничком насељу Клупци, из које је, како сазнајемо, однео 130.ООО динара.

Србија 27.01.2017 | 18:20
Лозница: Опљачкана Пошта у Клупцима
Криминалац је искористио тренутак када је из зграде у којој је Пошта изашао мушкарац, а службеница остала сама. Суочена са максираним човеком који јој прети великим ножем, службеница је пала са столице на леђа.

Разбојник је узео новац са стола, кренуо напоље, а у том тренутку је у просторију ушла једна жена, којој је, такође, ножем запретио да ће јој пререзати гркљан ако писне.

После тог криминалног похода разбојник је истрчао према таксисити који га је чекао у правцу ка Руњанима и Тршићу. Све се одвијало "у по бела дана", а Пошта је у центру насеља, уз сами магистрални друм Лозница-Ваљево.

Разбојник је по свој прилици добро вагао када ће да дође, јер је то учинио на дан исплате пензија и у тренутку када је полицијско обезбеђење напустило Пошту у Клупцима.

У Полицији нам је речено да "раде на том случају". Незванично сазнајемо да истрага има помака и да је врло брзо идентификован и приведен таксиста који је одвезао пљачкаша Поште. Такође незванично сазнајемо да је у питању младић који је познат као наркоман.

Оно што је учинио, међутим, личи на добро промишљењу акцију, а последњих година они који су упадали у продавнице и остале радње у Лозници и узимали неупоредиво мање новца, постали су локални богаташи, зеленаши без казне и људи које је, и кад Суд донесе правоснажне пресуде, тешко сместити у затвор.

(БН телевизија/В. М.)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милан

28.01.2017 15:44

Досло је време да народ узме све у своје руке, да пресуди по кратком поступку, од дрзаве и њених органа "ниста" , примају добре плате а ниста не раде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николиц станоје

28.01.2017 23:17

Због лосег закона принудјенисмо да сами ресавамо проблеме које нам све висе задају крииминалци

Name

клупцанин

29.01.2017 09:56

Ако ваља се мало и то радити

Name

цомментатор

30.01.2017 01:36

Е, а када га ухвате, пара нема... портосио у кладионици. поста се наплати од осигурања. радница добије одмор да се сабере од сто је пала на ледја... и сви задовољни

ОДГОВОРИТЕ