Loznica: Opljačkana Pošta u Klupcima

Maskirai razbojnik sa nožem u ruci, uz pretnju službenici koja je sama bila u prostoriji, upao je 25.1.2017. u 12.50 h u Poštu u lozničkom naselju Klupci, iz koje je, kako saznajemo, odneo 130.OOO dinara.

Srbija 27.01.2017 | 18:20
Loznica: Opljačkana Pošta u Klupcima
Kriminalac je iskoristio trenutak kada je iz zgrade u kojoj je Pošta izašao muškarac, a službenica ostala sama. Suočena sa maksiranim čovekom koji joj preti velikim nožem, službenica je pala sa stolice na leđa.

Razbojnik je uzeo novac sa stola, krenuo napolje, a u tom trenutku je u prostoriju ušla jedna žena, kojoj je, takođe, nožem zapretio da će joj prerezati grkljan ako pisne.

Posle tog kriminalnog pohoda razbojnik je istrčao prema taksisiti koji ga je čekao u pravcu ka Runjanima i Tršiću. Sve se odvijalo "u po bela dana", a Pošta je u centru naselja, uz sami magistralni drum Loznica-Valjevo.

Razbojnik je po svoj prilici dobro vagao kada će da dođe, jer je to učinio na dan isplate penzija i u trenutku kada je policijsko obezbeđenje napustilo Poštu u Klupcima.

U Policiji nam je rečeno da "rade na tom slučaju". Nezvanično saznajemo da istraga ima pomaka i da je vrlo brzo identifikovan i priveden taksista koji je odvezao pljačkaša Pošte. Takođe nezvanično saznajemo da je u pitanju mladić koji je poznat kao narkoman.

Ono što je učinio, međutim, liči na dobro promišljenju akciju, a poslednjih godina oni koji su upadali u prodavnice i ostale radnje u Loznici i uzimali neuporedivo manje novca, postali su lokalni bogataši, zelenaši bez kazne i ljudi koje je, i kad Sud donese pravosnažne presude, teško smestiti u zatvor.

(BN televizija/V. M.)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Milan

28.01.2017 15:44

Doslo je vreme da narod uzme sve u svoje ruke, da presudi po kratkom postupku, od drzave i njenih organa "nista" , primaju dobre plate a nista ne rade!

ODGOVORITE
Name

Nikolic stanoje

28.01.2017 23:17

Zbog loseg zakona prinudjenismo da sami resavamo probleme koje nam sve vise zadaju kriiminalci

Name

klupcanin

29.01.2017 09:56

Ako valja se malo i to raditi

Name

commentator

30.01.2017 01:36

E, a kada ga uhvate, para nema... portosio u kladionici. posta se naplati od osiguranja. radnica dobije odmor da se sabere od sto je pala na ledja... i svi zadovoljni

ODGOVORITE