КАН: Маријана лијечи Асамоу Ђана и спасава Гану!

Асамоа Ђан повредио се за време групне фазе Афричког купа нација, али и даље постоји шанса да заигра због српске докторке Маријане Ковачевић.

Фудбал 28.01.2017 | 21:30
КАН: Маријана лијечи Асамоу Ђана и спасава Гану!
Ковачевићева је стекла планетарну популарност пошто је велики број светских звезда посетио Београд како би помоћу терапије коњском плацентом убрзали повратак на терен.

Капитен 'Црних звезда' повредио се у дуелу са Египтом, када му је страдала бутина у 40. минуту, а на његово место ушао је Џордан Ају.

Ђан је истог дана обавио преглед на магнетној резонанци, у главном граду Габона Либревилу, да би се на крају испоставило да повреда није толико озбиљна.

Ипак, деловало је да је за Асамоу турнир готов, али је онда алармирана српска докторка и њен третман.

Остаје да се види да ли ће најбољи играч Гане бити спреман за окршај са ДР Конгом у недељу у оквиру четвртине финала.

Уколико то буде случај, Ђан ће постати први играч у историји своје земље са 100 наступа за национални тим, док му само један погодак недостаје да стигне до јубиларних 50.

Маријана је иначе члан медицинског тима Ал-Аин из Уједињених Арапски Емирата, а пристала је да помогне Гањанима за време њиховог кампа у Дубаију, у оквиру припрема за Куп нација у Габону.

Она је и 2010. године била у служби репрезентације Гане, на позив тадашњег селектора Милована Рајевца, док је сличну улогу имала и 2012, односно 2015. на Купу нација, као и Светском првенству у Бразилу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар