Отац Мирјане Лучић: Приче о злостављању су за будале!

Маринко Лучић, отац хрватске тенисерке Мирјане, демантовао је да је злостављао своју ћерку.

Тенис 28.01.2017 | 16:45
Отац Мирјане Лучић: Приче о злостављању су за будале!
Мирјана Лучић-Барони се нашла поново у центру пажње пошто је са 34 године стигла до полуфинала Аустралијан опена.

Она је у интервјуу за ’Њујорк тајмс’ признала да је отац годинама тукао, чак једном приликом и до крви када је добила 40 удараца ципелом. Мирјана је такође рекла да је од злостављања спасао Горан Иванишевић.

Она је била велика нада хрватског тениса, али је у каријери освојила само три титуле, а најбољи ренкинг био јој је 32. место.

"Нека све остане како јесте, нећу то коментарисати. Приче о злостављању су за будале", рекао је Маринко.

Он тврди да је био пресрећан успехом своје ћерке на овогодишњем Аустралијан опену, иако не разговара са њом, као ни са остатком породице.

"Све најбоље овог света с овим Мирјаниним успјехом се срушило на мене. Најсрећнији сам на свету, можда сам чак срећнији и од саме Мирјане. Не могу то доказати али је жива истина ово што кажем. Њен нови тренер Марин Брадарић, дечко којег знам годинама, је у посљедња два месеца својим тренерским методама и визијом Мирјану вратио на њену игру у шеснаестој години, када је освојила Аустралијан Опен и покорила свет. Савршено се разумеју и чињеница је да је дечко видео које су Мирјанине могућности и потенцијал... и ево што је у два месеца успео постићи. Јер неко ко је имао добре тениске резултате не мора бити и добар тренер", изјавио је за Слободну Далмацију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар