Otac Mirjane Lučić: Priče o zlostavljanju su za budale!

Marinko Lučić, otac hrvatske teniserke Mirjane, demantovao je da je zlostavljao svoju ćerku.

Tenis 28.01.2017 | 16:45
Otac Mirjane Lučić: Priče o zlostavljanju su za budale!
Mirjana Lučić-Baroni se našla ponovo u centru pažnje pošto je sa 34 godine stigla do polufinala Australijan opena.

Ona je u intervjuu za ’Njujork tajms’ priznala da je otac godinama tukao, čak jednom prilikom i do krvi kada je dobila 40 udaraca cipelom. Mirjana je takođe rekla da je od zlostavljanja spasao Goran Ivanišević.

Ona je bila velika nada hrvatskog tenisa, ali je u karijeri osvojila samo tri titule, a najbolji renking bio joj je 32. mesto.

"Neka sve ostane kako jeste, neću to komentarisati. Priče o zlostavljanju su za budale", rekao je Marinko.

On tvrdi da je bio presrećan uspehom svoje ćerke na ovogodišnjem Australijan openu, iako ne razgovara sa njom, kao ni sa ostatkom porodice.

"Sve najbolje ovog sveta s ovim Mirjaninim uspjehom se srušilo na mene. Najsrećniji sam na svetu, možda sam čak srećniji i od same Mirjane. Ne mogu to dokazati ali je živa istina ovo što kažem. Njen novi trener Marin Bradarić, dečko kojeg znam godinama, je u posljednja dva meseca svojim trenerskim metodama i vizijom Mirjanu vratio na njenu igru u šesnaestoj godini, kada je osvojila Australijan Open i pokorila svet. Savršeno se razumeju i činjenica je da je dečko video koje su Mirjanine mogućnosti i potencijal... i evo što je u dva meseca uspeo postići. Jer neko ko je imao dobre teniske rezultate ne mora biti i dobar trener", izjavio je za Slobodnu Dalmaciju.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar