Хесе на Риверсајду против своје воље!

Он је хтео у Лас Палмас, ПСЖ је хтео новац!

Фудбал 28.01.2017 | 09:30
Хесе на Риверсајду против своје воље!
Гонсало Гуедес му је затворио врата. Долазак 25.000.000 евра плаћеног играча Бенфике значи и крај макар теоретских шанси Хесеа Родригеза да у наставку сезоне добије већу шансу у Пари Сен Жермену. Растанак је неминован, а супротно његовој жељи изгледа да ће Хесе поново морати да учи нови језик, јер су га Свеци већ упаковали и спремили за слање у Мидлзбро.

Хесе није желео да учи нови језик и привикава се на нову лигу, па је инсистирао на позајмици Лас Палмасу, али како клуб из његовог родног града финансијски није могао да такву идеју испрати са више од 20 одсто његове плате Пари Сен Жермен није хео ни да чује. Плашила их је и могућност да се Хесе у родном граду не препусти мало раскалашнијем стилу живота.

Обе стране су тако затезале чекајући да виде ко ће први да попусти, али како се приближио крај прелазног рока, а Гуедес му појаснио да неће видети терен на пролеће, Хесе је постао тај који је морао да пристане на компромис.

Помињали су се и Рома и Валенсија, али Екип тврди да је Боро Хесеова будућност, иако шпански медији и даље држе страну играчу и пишу како ће он и сада одбити селидбу у Премијер лигу.

Можда ће га Аитор Каранка, који га познаје из времена када је у Реалу био помоћникЖозеа Муриња, успети да га убеди да се предомисли.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар