Hese na Riversajdu protiv svoje volje!

On je hteo u Las Palmas, PSŽ je hteo novac!

Fudbal 28.01.2017 | 09:30
Hese na Riversajdu protiv svoje volje!
Gonsalo Guedes mu je zatvorio vrata. Dolazak 25.000.000 evra plaćenog igrača Benfike znači i kraj makar teoretskih šansi Hesea Rodrigeza da u nastavku sezone dobije veću šansu u Pari Sen Žermenu. Rastanak je neminovan, a suprotno njegovoj želji izgleda da će Hese ponovo morati da uči novi jezik, jer su ga Sveci već upakovali i spremili za slanje u Midlzbro.

Hese nije želeo da uči novi jezik i privikava se na novu ligu, pa je insistirao na pozajmici Las Palmasu, ali kako klub iz njegovog rodnog grada finansijski nije mogao da takvu ideju isprati sa više od 20 odsto njegove plate Pari Sen Žermen nije heo ni da čuje. Plašila ih je i mogućnost da se Hese u rodnom gradu ne prepusti malo raskalašnijem stilu života.

Obe strane su tako zatezale čekajući da vide ko će prvi da popusti, ali kako se približio kraj prelaznog roka, a Guedes mu pojasnio da neće videti teren na proleće, Hese je postao taj koji je morao da pristane na kompromis.

Pominjali su se i Roma i Valensija, ali Ekip tvrdi da je Boro Heseova budućnost, iako španski mediji i dalje drže stranu igraču i pišu kako će on i sada odbiti selidbu u Premijer ligu.

Možda će ga Aitor Karanka, koji ga poznaje iz vremena kada je u Realu bio pomoćnikŽozea Murinja, uspeti da ga ubedi da se predomisli.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar