Трамп гради зид према Мексику

Предсједник САД Доналд Трамп изјавио је данас да очекује да ће за неколико мјесеци почети градња зида на америчкој граници са Мексиком и да је планирање тог посла у току.

Свијет 25.01.2017 | 22:08
Трамп гради зид према Мексику
Трамп је рекао у интервјуу НБЦ да ће иницијално овај пројекат финансирати амерички порески обвезници, али да ће на крају то платити Мексико. Он је додао да ће преговори о исплати надокнаде почети у "релативно блиској" будућности.

Изградња зида дужине више од 3.000 километара је један од кључних приједлога које је Трамп представио током предизборне кампање. Он је процијенио да ће реализација овог пројекта коштати око осам милијарди долара.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

боро

25.01.2017 23:11

Кад је поцео

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

26.01.2017 01:34

Трамп це јавним радовима највјероватније веома брзо извуци САД из велика економско кризе у којој се она сада налази али се поставља се питање ста це бити после економског опоравка земље? Хитлер, Мусолини, Стаљин и Рузвелт су после економског опоравка својих земаља од економске кризе послије тога унисли у рат свјетски размјера. Надамо се и уздамо у Бога да овај пут неце бити тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интгра

26.01.2017 06:57

Ко је изводјац да и ми изадјемо на тендер са понудом..

Name

Ре

26.01.2017 09:11

Нема тог зида који мозе зауставити неког да удје у америку ако то хоце. То је само препрека висе и ниста висе. Колико тунела има који воде до америке? Ако је зид 15 метара висок направит це љестве од 16 метара. Инаце вец постоје зидови које је за вријеме Бусха градјено. Друго и највазније америци треба јефтина радна снагq. Без јефтине радне снаге цијене производа це скоцит сто за конкуренцију на трзисту није добро. Ако Тхрумп настави са својом политиком америцки производи це бити прескупи . Ко це их куповати?

Name

Пици

26.01.2017 10:03

Сад ми је јасно засто је Додик хтио у Америку.Хтио да лобира за градјевинце из РС и да себе ако добије тендер угради у цијену.Мозес мислит 16 милијарди долара је вриједност тенедера..

ОДГОВОРИТЕ