Ништа од Партизанове "бомбе" - Вујадиновић опет у Осасуни!

Дефанзивац Никола Вујадиновић неће ове зиме обући дрес Партизана, пошто је договорио сарадњу са шпанском Осасуном.

Фудбал 25.01.2017 | 21:00
Ништа од Партизанове "бомбе" - Вујадиновић опет у Осасуни!
Никола Вујадиновић у Осасуни! Искусни штопер из Кине продужио у Осасуну. Био на корак од доласка у Партизан.

Новогодишња жеља Партизана није испуњена.

Никола Вујадиновић био је на корак од Хумске. Дуго су црно-бели преговарали око доласка искусног 30-годишњег штопера, који би, према речима чланова стручног штаба "парног ваљка", био озбиљно појачање после одласка Грегора Балажица, али од тог посла неће бити ништа. Барем не ове зиме...

Вујадиновић је нови фудбалер Осасуне!

"Фенераш" шпанске Примере одлучио је да најслабију одбрану у лиги појача Србином, који је пре Пекинга, последњег клуба за који је наступао, већ носио дрес клуба са Ел Садара. Осасуну је надавно преузео бивши играч Партизана Петар Васиљевић.

Последњепласирани тим шпанске Примере је објавио да је доскорашњи фудбалер Пекинга раскинуо уговор са тим клубом и стигао у Памплону.

30-годишњи дефанзивац је за шпански тим наступао у сезони 2014/15, уочи које се такође говорило да би могао да задужи “црно-бели“ дрес.

Вујадиновић је потписао уговор до краја сезоне, али је на сајту Осасуне наведено да још није прошао лекарске прегледе.

Вујадиновића је желео тренер Партизана Марко Николић, али очигледно да "ваљак" није био финансијски моћан да дефанзивца из Кине усмери ка родном граду и црно-белом дресу.

Пред спортским сектором Партизана је да крене у потрагу за новим решењем на позицији централног дефанзивца, која је дефицитарна после одласка Грегора Балажица и одстрањивања из тима Седрика Гогуе.

Тренер Марко Николић на располагању има само младог Николу Миленковића, Бојана Остојића, "рехабилитованог" Лазара Ћирковића, као и омладинца Страхињу Бошњака.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар