Ništa od Partizanove "bombe" - Vujadinović opet u Osasuni!

Defanzivac Nikola Vujadinović neće ove zime obući dres Partizana, pošto je dogovorio saradnju sa španskom Osasunom.

Fudbal 25.01.2017 | 21:00
Ništa od Partizanove "bombe" - Vujadinović opet u Osasuni!
Nikola Vujadinović u Osasuni! Iskusni štoper iz Kine produžio u Osasunu. Bio na korak od dolaska u Partizan.

Novogodišnja želja Partizana nije ispunjena.

Nikola Vujadinović bio je na korak od Humske. Dugo su crno-beli pregovarali oko dolaska iskusnog 30-godišnjeg štopera, koji bi, prema rečima članova stručnog štaba "parnog valjka", bio ozbiljno pojačanje posle odlaska Gregora Balažica, ali od tog posla neće biti ništa. Barem ne ove zime...

Vujadinović je novi fudbaler Osasune!

"Feneraš" španske Primere odlučio je da najslabiju odbranu u ligi pojača Srbinom, koji je pre Pekinga, poslednjeg kluba za koji je nastupao, već nosio dres kluba sa El Sadara. Osasunu je nadavno preuzeo bivši igrač Partizana Petar Vasiljević.

Poslednjeplasirani tim španske Primere je objavio da je doskorašnji fudbaler Pekinga raskinuo ugovor sa tim klubom i stigao u Pamplonu.

30-godišnji defanzivac je za španski tim nastupao u sezoni 2014/15, uoči koje se takođe govorilo da bi mogao da zaduži “crno-beli“ dres.

Vujadinović je potpisao ugovor do kraja sezone, ali je na sajtu Osasune navedeno da još nije prošao lekarske preglede.

Vujadinovića je želeo trener Partizana Marko Nikolić, ali očigledno da "valjak" nije bio finansijski moćan da defanzivca iz Kine usmeri ka rodnom gradu i crno-belom dresu.

Pred sportskim sektorom Partizana je da krene u potragu za novim rešenjem na poziciji centralnog defanzivca, koja je deficitarna posle odlaska Gregora Balažica i odstranjivanja iz tima Sedrika Gogue.

Trener Marko Nikolić na raspolaganju ima samo mladog Nikolu Milenkovića, Bojana Ostojića, "rehabilitovanog" Lazara Ćirkovića, kao i omladinca Strahinju Bošnjaka.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar