Секси Српкиње газдују Каном!

Српске одбојкашице које наступају за Кан,Тања Грбић (на фотографији) и Сања Бурсаћ, главне су звезде голишавог календара овог француског клуба.

Остали спортови 29.01.2017 | 13:45
Секси Српкиње газдују Каном!
Играчице Кана су поново одушевиле многе мушкарце. Сада већ традиционално, сликале су се за клупски календар у провокативном издању.

Људи у Србији су нарочито поносни на слике француског клуба, пошто су се на њима нашле и наше играчице Тања Грбић и Сања Бурсаћ. Није што су наше, али су заиста најлепше и показале су да се Српкиње, осим врхунским спортским резултатима, одликују и лепотом.

Посебно је била одушевљена Тања Грбић, јер је почетком сезоне стигла у Кан, тако да је позирање пред камерама за њу било ватрено крштење.

- Било је ово ново искуство, али и те како занимљиво! Људи су навикли да нас гледају у спортској опреми, на овај начин смо се приказале и у провокативном и секси издању. Наравно, није било вулгарности. Штета је што више клубова не практикује сликање за календар, јер је то само позитиван маркетинг за женску одбојку. Не могу да кажем да једва чекам сликање следеће сезоне, али ишчекујем да видим каква ће се идеја појавити. Прошле године је сликање било на плажи, ове су у првом плану биле боје - рекла је Грбићева.

Иако није имала искуства у позирању пред објективом, на снимању се снашла савршено.

- Навијачи Кана су навикли на календаре, а нама је на почетку било тешко да се навикнемо на камере. Међутим, брзо смо се опустиле и онда је то испало савршено. Све је било на врхунском нивоу, нисам још нигде наишла на такав професионализам. Колико нам је све ово страно, сведочи и то што су моје саиграчице из гардеробе излазиле полунаге покривајући поједине делове тела - додала је наша одбојкашица.

Позирала је и Сања Бурсаћ, којој је ово већ трећа сезона у Кану, тако да је већ навикла на сликање.

- Било је веома занимљиво, јер се не ради о ствари коју обављамо свакодневно. Било је доста смеха на снимању и анегдота, било нам је тешко на почетку да заузмемо праву позу при сликању. Људи су могли да нас виде и у секси издању - истакла је Сања Бурсаћ.

Балотели је ћутљив

Одбојкашице Кана је са трибина бодрио и Марио Балотели, а српске играчице су имале прилику да прозборе са темпераментним фудбалером Нице, која се налази недалеко од Кана.

- Балотели је био гост на нашој утакмици, биле смо пријатно изненађене. То је доказ колико у Кану брину о маркетингу клуба. Упознала сам га и сликала сам се с њим. Доста сам слушала о његовом темпераменту, али је прилично ћутљив - рекла је Тања Грбић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар