Због увреда Балотелију, забрањен улаз на стадион!

Бастија забранила је свом навијачу улаз на стадион, после признања да је уочи меча опонашао мајмуна гестикулирајући у правцу нападача Нице Марију Балотелију.

Фудбал 27.01.2017 | 12:00
Због увреда Балотелију, забрањен улаз на стадион!
Бастија је у саопштењу навела да је мушкарац у четрдесетим годинама признао шта је урадио и да му је укинуто чланство у клубу.

Балотели је у суботу на друштвеним мрежама објавио да га је један навијач вређао током ремија (1:1) на стадиону у Бастији и рекао да је то што се догодило "потпуна срамота".

Бастија је тада саопштила да нема информације о инциденту. Челници француске лиге прегледали су видео снимак утакмице и покренуће истрагу.

Управа Бастије је у понедељак тражила од телевизијских станица видео снимак и идентификовала је мушкарца који је "неколико секунди" опонашао мајмуна током загревања пре утакмице.

Челници Бастије су после тога преко локалне и клупске телевизије апеловали на тог мушкарца да призна, што је он јуче и урадио. Поједини Балотелијеви саиграчи рекли су да су чули да навијачи Бастије вређају италијанског фудбалера.

На видео снимку се чује да група навијача Бастије у једном сектору на стадиону на расној основи вредја Балотелија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар