Zbog uvreda Baloteliju, zabranjen ulaz na stadion!

Bastija zabranila je svom navijaču ulaz na stadion, posle priznanja da je uoči meča oponašao majmuna gestikulirajući u pravcu napadača Nice Mariju Baloteliju.

Fudbal 27.01.2017 | 12:00
Zbog uvreda Baloteliju, zabranjen ulaz na stadion!
Bastija je u saopštenju navela da je muškarac u četrdesetim godinama priznao šta je uradio i da mu je ukinuto članstvo u klubu.

Baloteli je u subotu na društvenim mrežama objavio da ga je jedan navijač vređao tokom remija (1:1) na stadionu u Bastiji i rekao da je to što se dogodilo "potpuna sramota".

Bastija je tada saopštila da nema informacije o incidentu. Čelnici francuske lige pregledali su video snimak utakmice i pokrenuće istragu.

Uprava Bastije je u ponedeljak tražila od televizijskih stanica video snimak i identifikovala je muškarca koji je "nekoliko sekundi" oponašao majmuna tokom zagrevanja pre utakmice.

Čelnici Bastije su posle toga preko lokalne i klupske televizije apelovali na tog muškarca da prizna, što je on juče i uradio. Pojedini Balotelijevi saigrači rekli su da su čuli da navijači Bastije vređaju italijanskog fudbalera.

Na video snimku se čuje da grupa navijača Bastije u jednom sektoru na stadionu na rasnoj osnovi vredja Balotelija.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar