Билећа: Нападнут одборник СНСД-а

Одборник СНСД-а у Скупштини општине Билећа Радослав Брчић нападнаут је док је долазио на свечану сједницу локалног парламента. Брчић је оптужио потпредсједника Скупштине Дражена Дунђера, који то демантује, али и најављује да ће се тек физички обрачунати са одборником СНСД-а.

Република Српска 25.01.2017 | 22:52
Билећа: Нападнут одборник СНСД-а
Радослав Брчић, одборник СНСД-а, каже да је једва извукао живу глуву када су га на улици напали Милан Дунђер и Жељко Вујовић. Брчић каже да је напуднут с леђа, да су му подерани сако и кошуља, сломљен сат и два телефона, да се успио отргнути и побјећи у један од билећких локала, али и да иза свега стоји потпредсједник Скупштине општине Билећа Дражан Дунђер, члан СРС „Српска у сигурне руке“.

„Он је разлог, он је и састављао ову другу већину и дошло је до преокрета и начелник Миљан Алексић се супросатвио свему томе, неће више да са будалом има посла, хоће да промјени неке ствари, да га не уцјењује, да не проводи његове одлуке како он хоће и шта хоће. Ради тога је дошло и до напада зато што сам се ја највише супрстављао из СНСД-а, као и моје колеге да он не буде у тој већини и то је разлог свега“, тврди Брчић.

На другој страни, Дражен Дунђер тврди да он са нападом на Радослава Брчића нема никакве везе, али да му неће опростити то што је његову породичну трагедију користио за политички обрачун.

“Брчић нажалост какав је, то је свако знао, али какви су они који су му дали повјерење је за посебну причу. Брчићу поручујем да иза овог што му се десило ја не стојим, али га од мене слиједе редовне батине, јер гроб мога дијетета је моја мука, а он ми га неће дирати”, каже Дунђер.

О свему што се дешавало на улици Брчић је упознао и одборнике на Свечаној сједници, након чега је Дунђер бурно реаговао, али срећом није дошло до озбиљнијег инцидента. У Центру јавне безбједности Требиње потврдили су да су Милан Дунђер и Жељко Вујовић из Билеће лишени слободе након што су физички напали Радослава Брчића, и због постојања основане сумње да су починили кривично дјело угрожавање сигурности.

(БН телевизија)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Било би занимљиво

25.01.2017 18:43

Било би добро да се сви ви, партијаси, странацке водје, цланови и активисти договорите, негдје на ливади, изван насељеног мјеста, о обрацуну (песницка љубав). Па ком опанци ком обојци. Ко остане неповриједјен ту би требао правилно да реагује део народа који је јос нормалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијан

25.01.2017 18:55

Ево јос једног разлога,све странке сатрати!!!

Name

Демос

25.01.2017 19:54

90 % народа је у политици и управљацким структурама. Продаја магле је најуноснији бизнис у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре демос

26.01.2017 11:39

Ти немаш појма шта пишеш. Каквих 90% јадан не био. По твојој ''логици'' само 10% популације није политички ангажовано. О чему причаш. О глупостима наравно.

Name

бања лука

25.01.2017 19:55

Иста је то банда олоса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

25.01.2017 19:57

Брчић је тај који изазива инциденте и омаловажава људе, њему није мјесто као одборнику,он сматра себе као неку личност да се њему клања читав град.ТО НАРОД ОВОГА ГРАДА ТРЕБА ДОБРО ДА ВИДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ис

25.01.2017 20:24

Куку граду и градјанима који изаберу Дразена Дундјера на било какву функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

25.01.2017 20:35

Народ је неписмен и глуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооооп

26.01.2017 11:21

Види му главе свега ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

26.01.2017 14:55

Са црвеним кмерима се не може на други начин.

ОДГОВОРИТЕ