Bileća: Napadnut odbornik SNSD-a

Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Bileća Radoslav Brčić napadnaut je dok je dolazio na svečanu sjednicu lokalnog parlamenta. Brčić je optužio potpredsjednika Skupštine Dražena Dunđera, koji to demantuje, ali i najavljuje da će se tek fizički obračunati sa odbornikom SNSD-a.

Republika Srpska 25.01.2017 | 22:52
Bileća: Napadnut odbornik SNSD-a
Radoslav Brčić, odbornik SNSD-a, kaže da je jedva izvukao živu gluvu kada su ga na ulici napali Milan Dunđer i Željko Vujović. Brčić kaže da je napudnut s leđa, da su mu poderani sako i košulja, slomljen sat i dva telefona, da se uspio otrgnuti i pobjeći u jedan od bilećkih lokala, ali i da iza svega stoji potpredsjednik Skupštine opštine Bileća Dražan Dunđer, član SRS „Srpska u sigurne ruke“.

„On je razlog, on je i sastavljao ovu drugu većinu i došlo je do preokreta i načelnik Miljan Aleksić se suprosatvio svemu tome, neće više da sa budalom ima posla, hoće da promjeni neke stvari, da ga ne ucjenjuje, da ne provodi njegove odluke kako on hoće i šta hoće. Radi toga je došlo i do napada zato što sam se ja najviše suprstavljao iz SNSD-a, kao i moje kolege da on ne bude u toj većini i to je razlog svega“, tvrdi Brčić.

Na drugoj strani, Dražen Dunđer tvrdi da on sa napadom na Radoslava Brčića nema nikakve veze, ali da mu neće oprostiti to što je njegovu porodičnu tragediju koristio za politički obračun.

“Brčić nažalost kakav je, to je svako znao, ali kakvi su oni koji su mu dali povjerenje je za posebnu priču. Brčiću poručujem da iza ovog što mu se desilo ja ne stojim, ali ga od mene slijede redovne batine, jer grob moga dijeteta je moja muka, a on mi ga neće dirati”, kaže Dunđer.

O svemu što se dešavalo na ulici Brčić je upoznao i odbornike na Svečanoj sjednici, nakon čega je Dunđer burno reagovao, ali srećom nije došlo do ozbiljnijeg incidenta. U Centru javne bezbjednosti Trebinje potvrdili su da su Milan Dunđer i Željko Vujović iz Bileće lišeni slobode nakon što su fizički napali Radoslava Brčića, i zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

(BN televizija)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Bilo bi zanimljivo

25.01.2017 18:43

Bilo bi dobro da se svi vi, partijasi, stranacke vodje, clanovi i aktivisti dogovorite, negdje na livadi, izvan naseljenog mjesta, o obracunu (pesnicka ljubav). Pa kom opanci kom obojci. Ko ostane nepovrijedjen tu bi trebao pravilno da reaguje deo naroda koji je jos normalan.

ODGOVORITE
Name

lijan

25.01.2017 18:55

Evo jos jednog razloga,sve stranke satrati!!!

Name

Demos

25.01.2017 19:54

90 % naroda je u politici i upravljackim strukturama. Prodaja magle je najunosniji biznis u RS.

ODGOVORITE
Name

re demos

26.01.2017 11:39

Ti nemaš pojma šta pišeš. Kakvih 90% jadan ne bio. Po tvojoj ''logici'' samo 10% populacije nije politički angažovano. O čemu pričaš. O glupostima naravno.

Name

banja luka

25.01.2017 19:55

Ista je to banda olosa.

ODGOVORITE
Name

neko

25.01.2017 19:57

Brčić je taj koji izaziva incidente i omalovažava ljude, njemu nije mjesto kao odborniku,on smatra sebe kao neku ličnost da se njemu klanja čitav grad.TO NAROD OVOGA GRADA TREBA DOBRO DA VIDI.

ODGOVORITE
Name

Is

25.01.2017 20:24

Kuku gradu i gradjanima koji izaberu Drazena Dundjera na bilo kakvu funkciju.

ODGOVORITE
Name

nikola

25.01.2017 20:35

Narod je nepismen i glup.

ODGOVORITE
Name

Oooop

26.01.2017 11:21

Vidi mu glave svega ti.

ODGOVORITE
Name

Brod

26.01.2017 14:55

Sa crvenim kmerima se ne može na drugi način.

ODGOVORITE