АО - Раонић: Срљао сам у другом сету да искористим шансу!

Милош Раонић свестан је прилике коју је пропустио у другом сету против Рафаела Надала, али признаје да је Шпанац једноставно био бољи у уторак.

Тенис 25.01.2017 | 17:40
АО - Раонић: Срљао сам у другом сету да искористим шансу!
Надал је осми пут надиграо Канађанина, овај пут са 6:4, 7:6(7), 6:4 у четвртфиналу Аустралијан опена.

"Имао сам неколико прилика у другом сету. Осим тога, нисам имао још нешто да искористим. Он је одлично играо, узео ми је меч. Радио је нешто мало другачије него што иначе ради. Није превише променио ритерн, више игру са основне линије. Нисам успео да га "изгуран" иза линије као пре неколико недеља", рекао је Раонић.

Раонић је у другом сету пропустио шест сет лопти, три у тај-брејку.

"Погодио је два добра поена, имао један одличан сервис, други нисам добро "покрио". После тога мислим да сам срљао у тај-брејку. Направио сам две велике грешке приликом форхенда. Мислим да сам да сам у том тренутку ставио превише притиска на себе. Срљао сам јер сам желео да искористим прилику. Осећао сам да морам да одиграм тај ударац",објаснио је рођени Подгоричанин.

Канађанин је опет имао проблема са примицачем који га је мучио и у Бризбејну, где је савладао Надала пре 20 дана, али очекује да неће имати превише проблема с тим у наставку сезоне.

Надала у полуфиналу "Ози опена" чека Бугарин Григор Димитров, а у другом се састају Швајцарци Роџер Федерер и Станислас Вавринка.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар