AO - Raonić: Srljao sam u drugom setu da iskoristim šansu!

Miloš Raonić svestan je prilike koju je propustio u drugom setu protiv Rafaela Nadala, ali priznaje da je Španac jednostavno bio bolji u utorak.

Tenis 25.01.2017 | 17:40
AO - Raonić: Srljao sam u drugom setu da iskoristim šansu!
Nadal je osmi put nadigrao Kanađanina, ovaj put sa 6:4, 7:6(7), 6:4 u četvrtfinalu Australijan opena.

"Imao sam nekoliko prilika u drugom setu. Osim toga, nisam imao još nešto da iskoristim. On je odlično igrao, uzeo mi je meč. Radio je nešto malo drugačije nego što inače radi. Nije previše promenio ritern, više igru sa osnovne linije. Nisam uspeo da ga "izguran" iza linije kao pre nekoliko nedelja", rekao je Raonić.

Raonić je u drugom setu propustio šest set lopti, tri u taj-brejku.

"Pogodio je dva dobra poena, imao jedan odličan servis, drugi nisam dobro "pokrio". Posle toga mislim da sam srljao u taj-brejku. Napravio sam dve velike greške prilikom forhenda. Mislim da sam da sam u tom trenutku stavio previše pritiska na sebe. Srljao sam jer sam želeo da iskoristim priliku. Osećao sam da moram da odigram taj udarac",objasnio je rođeni Podgoričanin.

Kanađanin je opet imao problema sa primicačem koji ga je mučio i u Brizbejnu, gde je savladao Nadala pre 20 dana, ali očekuje da neće imati previše problema s tim u nastavku sezone.

Nadala u polufinalu "Ozi opena" čeka Bugarin Grigor Dimitrov, a u drugom se sastaju Švajcarci Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar