Весна Дедић хитно завршила у болници!

Водитељка Весна Дедић превезена је јуче у болницу на Бањици након што је доживела незгоду пре снимања емисије "Магазин Ин".

Србија 24.01.2017 | 16:34
Весна Дедић хитно завршила у болници!
Весна је требало да гостује код колегинице Сање Маринковић, али се пред уласком у студио оклизнула на лед и пала. Све се десило јако брзо, када је Весна покушала да побегне од пса који је кренуо да је јури.
 
На лице места одмах је дошла екипа Хитне помоћ, која је водитељку превезла у Ортопедску болницу на Бањици, где су јој лекари констатовали прелом рамена, а након опсервације су послали на кућно лечење.

"Требало је да гостујем у емисији код Сање Маринковић, али сам на паркингу испред студија пала на лед и поломила раме. Хитна помоћ је дошла на лице места и превезла ме у болницу. Имала сам велике болове, нисам могла да верујем да прелом рамена може толико да боли да дођете до те ситуације да се онесвестите", рекла је Весна.

"Велику захвалност дугујем доктору Спасовском који ми је много помогао. Лежим код куће у кревету. Опоравак траје осам недеља, тако да ћу морати да проведем једно време код куће", рекла је Весна за "Блиц".

(Блиц.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

24.01.2017 18:18

Држи се сестро Црногорко,удружње за заштиту паса луталица да скупи новац и исплати материјилну и психичку оштету и купи џукеле са улица.

ОДГОВОРИТЕ