Vesna Dedić hitno završila u bolnici!

Voditeljka Vesna Dedić prevezena je juče u bolnicu na Banjici nakon što je doživela nezgodu pre snimanja emisije "Magazin In".

Srbija 24.01.2017 | 16:34
Vesna Dedić hitno završila u bolnici!
Vesna je trebalo da gostuje kod koleginice Sanje Marinković, ali se pred ulaskom u studio okliznula na led i pala. Sve se desilo jako brzo, kada je Vesna pokušala da pobegne od psa koji je krenuo da je juri.
 
Na lice mesta odmah je došla ekipa Hitne pomoć, koja je voditeljku prevezla u Ortopedsku bolnicu na Banjici, gde su joj lekari konstatovali prelom ramena, a nakon opservacije su poslali na kućno lečenje.

"Trebalo je da gostujem u emisiji kod Sanje Marinković, ali sam na parkingu ispred studija pala na led i polomila rame. Hitna pomoć je došla na lice mesta i prevezla me u bolnicu. Imala sam velike bolove, nisam mogla da verujem da prelom ramena može toliko da boli da dođete do te situacije da se onesvestite", rekla je Vesna.

"Veliku zahvalnost dugujem doktoru Spasovskom koji mi je mnogo pomogao. Ležim kod kuće u krevetu. Oporavak traje osam nedelja, tako da ću morati da provedem jedno vreme kod kuće", rekla je Vesna za "Blic".

(Blic.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BL

24.01.2017 18:18

Drži se sestro Crnogorko,udružnje za zaštitu pasa lutalica da skupi novac i isplati materijilnu i psihičku oštetu i kupi džukele sa ulica.

ODGOVORITE