Овако изгледа уговор за Дидијеа Дрогбу...

Плата, смештај, превоз, карте, бонуси... Коринтијанс објавио све детаље понуде искусном асу.

Фудбал 27.01.2017 | 08:30
Овако изгледа уговор за Дидијеа Дрогбу...
Дидије Дрогба је велику каријеру градио играјући на четири континента. Рођен у Африци, фудбалско сазвежђе је доживео у Европи, кратко играо у Азији, у пензионерским данима је класу показивао и у Северној Америци, а крај би могао да уследи у Јужној Америци или Аустралији.

Легендарни нападач је добио две понуде са два краја света. Прва је од бразилског Коринтијанса, а друга од Саут Мелбурна. Иако је на почетку прихватио понуду из Аустралије и договор је био постигнут, трансфер је сада пред колапсом јер Мелбурн није добио дозволу да се такмичи у овој сезони.

Тако је опет постала актуелна понуда Коринтијанса који је Дрогбу контактирао још пре неколико недеља. Бразилски великан жели легенду Челсију, али не може да понуди баснословне финансијске услове. Коринтијанс је данас открио и званичан предлог уговора који су послали Дрогби.

Реч је о једногодишњем уговору са мечечном платом од 120.000 америчких долара. Клуб из Сао Паула нуди ветерану да му обезбеди шест авионских карата у бизнис класи на релацији Јужна Америка - Европа. Нуди му смештај у изнајмљеној кући у елитном делу града по цени од 20.000 бразилских реала месечно за кирију што је нешто мање од 6.000 евра. Нуди му блндирани џип на коришћење, затим бонусе ако буде најбољи стрелац Паулиста првенства или бразилског шампионата, а на крају му нуди и професионалног преводиоца са португалског на енглески који би му био стално доступан.

Коринтијанс је замолио Дрогбу да на понуду одговори у року од 48 часова. Представници клуба се налазе у Лондону где је тренутно и Дрогба.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар