Ovako izgleda ugovor za Didijea Drogbu...

Plata, smeštaj, prevoz, karte, bonusi... Korintijans objavio sve detalje ponude iskusnom asu.

Fudbal 27.01.2017 | 08:30
Ovako izgleda ugovor za Didijea Drogbu...
Didije Drogba je veliku karijeru gradio igrajući na četiri kontinenta. Rođen u Africi, fudbalsko sazvežđe je doživeo u Evropi, kratko igrao u Aziji, u penzionerskim danima je klasu pokazivao i u Severnoj Americi, a kraj bi mogao da usledi u Južnoj Americi ili Australiji.

Legendarni napadač je dobio dve ponude sa dva kraja sveta. Prva je od brazilskog Korintijansa, a druga od Saut Melburna. Iako je na početku prihvatio ponudu iz Australije i dogovor je bio postignut, transfer je sada pred kolapsom jer Melburn nije dobio dozvolu da se takmiči u ovoj sezoni.

Tako je opet postala aktuelna ponuda Korintijansa koji je Drogbu kontaktirao još pre nekoliko nedelja. Brazilski velikan želi legendu Čelsiju, ali ne može da ponudi basnoslovne finansijske uslove. Korintijans je danas otkrio i zvaničan predlog ugovora koji su poslali Drogbi.

Reč je o jednogodišnjem ugovoru sa mečečnom platom od 120.000 američkih dolara. Klub iz Sao Paula nudi veteranu da mu obezbedi šest avionskih karata u biznis klasi na relaciji Južna Amerika - Evropa. Nudi mu smeštaj u iznajmljenoj kući u elitnom delu grada po ceni od 20.000 brazilskih reala mesečno za kiriju što je nešto manje od 6.000 evra. Nudi mu blndirani džip na korišćenje, zatim bonuse ako bude najbolji strelac Paulista prvenstva ili brazilskog šampionata, a na kraju mu nudi i profesionalnog prevodioca sa portugalskog na engleski koji bi mu bio stalno dostupan.

Korintijans je zamolio Drogbu da na ponudu odgovori u roku od 48 časova. Predstavnici kluba se nalaze u Londonu gde je trenutno i Drogba.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar