Некад Шевченко, Пато, Робињо... Данас Шпанац од 750.000 евра!

Милан довео дуго чекано појачање из Премијер лиге!

Фудбал 24.01.2017 | 09:30
Некад Шевченко, Пато, Робињо... Данас Шпанац од 750.000 евра!
Напокон је крај, ова клуба су и званично потврдили: Ђерар Деулофеу је нови играч Милан!

Трансфер сага која је трајала неколико недеља је окончана пошто је Шпанац из Евертона ставио параф на уговор о позајмици до краја сезоне и у Милану је дочекан као велико појачање.

Дуго су Карамеле одбијале предлоге Росонера о позајмици Барселониног ђака, али на крају су пристале. За шта је заслужан и сам Деулофеу који је одбио још неке понуде и инсистирао да заигра у другом делу сезоне за Милан.

Шпанац је данас прошао лекарске прегледе и промовисан је као ново појачање Росонера. Они ће Еветону за шестомесечну позајмицу исплатити 750.000 евра, а прихватили су и да плате 1.000.000 евра колико износе примања Деулофеуа до краја сезоне. Милан има право откупа уговора на крају сезоне, а спомиње се цифра од 18.000.00 евра.

Он ће представљати значајно појачање за офанзивни део Монтелиног тима и највероватније ће заузети место које је у већем делу сезоне попуњавао Мбаје Нијанг.

Деулофеу ће у Милану носити дрес са бројем седам који су некада носили Андриј Шевченко,Алешандре Пато, Робињо, а последњи који га је носио је био Жереми Менез.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар