Nekad Ševčenko, Pato, Robinjo... Danas Španac od 750.000 evra!

Milan doveo dugo čekano pojačanje iz Premijer lige!

Fudbal 24.01.2017 | 09:30
Nekad Ševčenko, Pato, Robinjo... Danas Španac od 750.000 evra!
Napokon je kraj, ova kluba su i zvanično potvrdili: Đerar Deulofeu je novi igrač Milan!

Transfer saga koja je trajala nekoliko nedelja je okončana pošto je Španac iz Evertona stavio paraf na ugovor o pozajmici do kraja sezone i u Milanu je dočekan kao veliko pojačanje.

Dugo su Karamele odbijale predloge Rosonera o pozajmici Barseloninog đaka, ali na kraju su pristale. Za šta je zaslužan i sam Deulofeu koji je odbio još neke ponude i insistirao da zaigra u drugom delu sezone za Milan.

Španac je danas prošao lekarske preglede i promovisan je kao novo pojačanje Rosonera. Oni će Evetonu za šestomesečnu pozajmicu isplatiti 750.000 evra, a prihvatili su i da plate 1.000.000 evra koliko iznose primanja Deulofeua do kraja sezone. Milan ima pravo otkupa ugovora na kraju sezone, a spominje se cifra od 18.000.00 evra.

On će predstavljati značajno pojačanje za ofanzivni deo Montelinog tima i najverovatnije će zauzeti mesto koje je u većem delu sezone popunjavao Mbaje Nijang.

Deulofeu će u Milanu nositi dres sa brojem sedam koji su nekada nosili Andrij Ševčenko,Alešandre Pato, Robinjo, a poslednji koji ga je nosio je bio Žeremi Menez.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar