Вале сања, али се и плаши пијеска Дакар релија...

Италијански Доктор не губи ентузијазам, али се плаши изазова Дакар релија на ком је наш Габор Сагмајстер саградио озбиљну репутацију.

Остали спортови 05.02.2017 | 21:45
Вале сања, али се и плаши пијеска Дакар релија...
Свако би ко би играо чистог кеца на то да Валентино Роси једино жели нову Мото ГП титулу, сигурно би се покајао. Италијан никада не мирује, па сада тврди да му је највећа жеља учешће на Дакар Релију, али и на 24 сата Ле Мана.

„Један од мојих циљева у будућности је Дакар рели, али знам да је то јако тешко. Једноставно, морате бити добро припремљени за тај изазов. Сигурно бих то учинио са аутомобилом, јер је са мотором заиста опасно, али видећемо. Више сам концентрисан на 24 сата Ле Мана, и то је мој први циљ јер се на стази осећам боље. Ко зна, можда се пронађем у тој улози“, ракао је Валентино Роси, а с тим у вези умесно је и поређење да се чак и велики Роси плаши онога што је наш Габор Сагмајстер одавно прегрмео.

Доктор је у последње време повезиван и са Формулом 1. Како сада стоје ствари, његови путеви бар за сада заобилазе најбржи циркус.

„Мислим да је било паметно што сам након 2006. одлучио да останем у Мото ГП шампионату и освојио још две титуле. Волим Формулу 1, али се сећам радо тренутка када сам рекао да још увек нисам спреман да престанем са моторима“, закључио је Валентино Роси.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар