Vale sanja, ali se i plaši pijeska Dakar relija...

Italijanski Doktor ne gubi entuzijazam, ali se plaši izazova Dakar relija na kom je naš Gabor Sagmajster sagradio ozbiljnu reputaciju.

Ostali sportovi 05.02.2017 | 21:45
Vale sanja, ali se i plaši pijeska Dakar relija...
Svako bi ko bi igrao čistog keca na to da Valentino Rosi jedino želi novu Moto GP titulu, sigurno bi se pokajao. Italijan nikada ne miruje, pa sada tvrdi da mu je najveća želja učešće na Dakar Reliju, ali i na 24 sata Le Mana.

„Jedan od mojih ciljeva u budućnosti je Dakar reli, ali znam da je to jako teško. Jednostavno, morate biti dobro pripremljeni za taj izazov. Sigurno bih to učinio sa automobilom, jer je sa motorom zaista opasno, ali videćemo. Više sam koncentrisan na 24 sata Le Mana, i to je moj prvi cilj jer se na stazi osećam bolje. Ko zna, možda se pronađem u toj ulozi“, rakao je Valentino Rosi, a s tim u vezi umesno je i poređenje da se čak i veliki Rosi plaši onoga što je naš Gabor Sagmajster odavno pregrmeo.

Doktor je u poslednje vreme povezivan i sa Formulom 1. Kako sada stoje stvari, njegovi putevi bar za sada zaobilaze najbrži cirkus.

„Mislim da je bilo pametno što sam nakon 2006. odlučio da ostanem u Moto GP šampionatu i osvojio još dve titule. Volim Formulu 1, ali se sećam rado trenutka kada sam rekao da još uvek nisam spreman da prestanem sa motorima“, zaključio je Valentino Rosi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar