Драма са срећним крајем - Мејсон се пробудио!

Везиста Хала Рајан Мејсон пробудио се после операције главе и причао је са болничким особљем о инциденту на мечу са Челсијем, наводи се у саопштењу клуба.

Фудбал 23.01.2017 | 20:00
Драма са срећним крајем - Мејсон се пробудио!
Мејсон је у 13. минуту недељног сусрета са 'Плавцима' на Стамфорд Бриџу доживео фрактуру лобање после ваздушног дуела са Гаријем Кејхилом, који га је у борби за лопту ударио челом у пределу слепоочнице.

Бивши играч Тотенхем Хотспура је експресно пребачен у болницу Сент Мерис, после сјајне интервенције медицинских тимова двеју екипа, да би му се стање убрзо стабилизовало, иако је у први мах било јако критично.

"Рајан и његова породица изузетно су захвални и дирнути подршком његових колега и навијача широм света", додаје се у саопштењу Ситија.

Пошто се пробудио после операције, Мејсону су у посету дошли капитен Мајкл Досон, клупски лекар Марк Валер, шеф медицинског особља Роб Прајс и сектретар клуба Мат Вајлд.

Двадесетпетогодишњи везиста попричао је са колегама из клуба о свему што се догодило на стадиону у Лондону, што је свакако одличан знак, а и сам играч одушевљен је огромним бројем порукама подршке које су преплавиле друштвене мреже у претходна 24 часа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар