Drama sa srećnim krajem - Mejson se probudio!

Vezista Hala Rajan Mejson probudio se posle operacije glave i pričao je sa bolničkim osobljem o incidentu na meču sa Čelsijem, navodi se u saopštenju kluba.

Fudbal 23.01.2017 | 20:00
Drama sa srećnim krajem - Mejson se probudio!
Mejson je u 13. minutu nedeljnog susreta sa 'Plavcima' na Stamford Bridžu doživeo frakturu lobanje posle vazdušnog duela sa Garijem Kejhilom, koji ga je u borbi za loptu udario čelom u predelu slepoočnice.

Bivši igrač Totenhem Hotspura je ekspresno prebačen u bolnicu Sent Meris, posle sjajne intervencije medicinskih timova dveju ekipa, da bi mu se stanje ubrzo stabilizovalo, iako je u prvi mah bilo jako kritično.

"Rajan i njegova porodica izuzetno su zahvalni i dirnuti podrškom njegovih kolega i navijača širom sveta", dodaje se u saopštenju Sitija.

Pošto se probudio posle operacije, Mejsonu su u posetu došli kapiten Majkl Doson, klupski lekar Mark Valer, šef medicinskog osoblja Rob Prajs i sektretar kluba Mat Vajld.

Dvadesetpetogodišnji vezista popričao je sa kolegama iz kluba o svemu što se dogodilo na stadionu u Londonu, što je svakako odličan znak, a i sam igrač oduševljen je ogromnim brojem porukama podrške koje su preplavile društvene mreže u prethodna 24 časa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar