“Мајка је умрла од туге за сином"

Тачан узрок смрти мајке Мине (70) и сина Екрема Хујдура (27) из калесијског села Горњег Храсна се, који су прије синоћњег мрака, око 17 часова, пронађени мртви у купатилу породичне куће, се и данас истражује.

Босна и Херцеговина 22.01.2017 | 20:08
“Мајка је умрла од туге за сином"
Како се спомиње, њих је у кући пронашао ближи рођак након што је провалио улазна врата.

Екрем Хујдур је био запослен у пилани Хамидовић у Бабајићима. Претпоставља се да су обоје страдали од удара струје, а велика породична несреће се догодила након синовог повратка с посла, пише Поглед.

"Управо кад смо се опоравили од једне, задесила нас је још већа трагедија. Мајка је, према свему судећи, умрла од туге за Екремом", причају становници Горњег Храсног, гдје је владала велика туга и прије нешто више од годину дана због трагичне судбине њихове комшинице и родице Арнеле Хујдур (25) која је у смрт скочила с прозора пословно-стамбеног објекта "Пиемонте" у Калесији.

Претходно је Арнела купила малу пластичну столицу и литру соне киселине, те испила пола боце, скинула чизме и капут па се бацила на бетон. Како су спомињали, све се то догодило три мјесеца након порода, а као мотив се спомињао породични проблем.

(Поглед.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар