“Majka je umrla od tuge za sinom"

Tačan uzrok smrti majke Mine (70) i sina Ekrema Hujdura (27) iz kalesijskog sela Gornjeg Hrasna se, koji su prije sinoćnjeg mraka, oko 17 časova, pronađeni mrtvi u kupatilu porodične kuće, se i danas istražuje.

Bosna i Hercegovina 22.01.2017 | 20:08
“Majka je umrla od tuge za sinom"
Kako se spominje, njih je u kući pronašao bliži rođak nakon što je provalio ulazna vrata.

Ekrem Hujdur je bio zaposlen u pilani Hamidović u Babajićima. Pretpostavlja se da su oboje stradali od udara struje, a velika porodična nesreće se dogodila nakon sinovog povratka s posla, piše Pogled.

"Upravo kad smo se oporavili od jedne, zadesila nas je još veća tragedija. Majka je, prema svemu sudeći, umrla od tuge za Ekremom", pričaju stanovnici Gornjeg Hrasnog, gdje je vladala velika tuga i prije nešto više od godinu dana zbog tragične sudbine njihove komšinice i rodice Arnele Hujdur (25) koja je u smrt skočila s prozora poslovno-stambenog objekta "Piemonte" u Kalesiji.

Prethodno je Arnela kupila malu plastičnu stolicu i litru sone kiseline, te ispila pola boce, skinula čizme i kaput pa se bacila na beton. Kako su spominjali, sve se to dogodilo tri mjeseca nakon poroda, a kao motiv se spominjao porodični problem.

(Pogled.ba)

Komentari / 0

Ostavite komentar