Вучић ми умањује шансе за побједу

Предсједник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ рекао је да би му кандидатура актуелног премијера Александра Вучића за предсједника Србије "умањила" шансе за побједу на изборима за предсједника Србије и да је "све мање вјероватно" да ће Српска напредна странка (СНС) предложити актуелног шефа државе Томислава Николића.

Србија 22.01.2017 | 12:30
Вучић ми умањује шансе за побједу
"Све зависи од Вучића и његове процјене шта му одговара. Вјерујем да мисли да би то допринијело његовој снази. Још се не зна ко је кандидат његове странке, а све је мање вјероватно да ће то бити Николић. Вучић нема на располагању неког нарочито снажног кандидата, осим себе самог, али је и то ризично, јер је тешко онда контролисати владу", рекао је Шешељ у интервјуу подгоричком радију "Антена М".

Према његовим ријечима, ако се Вучић кандидује, много су му мање шансе да он (Шешељ) побиједи на тим изборима.

"Ако се он не кандидује, имам највеће шансе", рекао је Шешељ, који не искључује могућност да предсједнички и парламентарни избори буду одржани истовремено.

Говорећи о возу који су српске власти послале ка Косову, Шешељ је рекао да мисли да је ту "драму инсценирао предсједник Србије Томислав Николић".

"Николић је то урадио да би се јуначио, да би изазвао инцидент, и да би вратио патриотско бирачко тијело, јер је заправо изгубио сваку шансу да побиједи на изборима. Чак и шансу да буде кандидат због својих бројних криминалних афера. Томислав Николић сад одједном хоће да ратује, сам провоцира. Шта би било да је воз ушао на Косово, дошло би до инцидента, крвопролића. То му је био циљ", рекао је Шешељ.

Извор: Антена М

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

УН

22.01.2017 11:36

Твоје мјесто је тамо да представљас Србију....?? Да поновис оно сто си рекао судијама у Хагу,нека цује цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Који пацијент!

22.01.2017 11:48

Дабогда побиједио, то ти од срца желим. Изгледа да је Српском народу потребан нови Милошевић, да се полако пробуде из сна. Има да багери опет раде прековремено, заиста су заслужили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николић је председник

22.01.2017 11:48

Шешељева шупља прича.Николић је кандидат СНС-а за председника Србије то је одлучено 21.12.2016.год на састанку централе у Новом Саду у 19х,18мин.гласањем тога момента где сам био присутан лично.Званично ће бити објављено после 15.02.2017-те.Поред Николића нема шта да тражи било ко јер самом кандидатуром Јеремића и Шешеља опозиција је дефинитивно подељена и Николићу се отворио пролаз да и без подршке Социјалиста победи и узме још један мандат.Читав концепт је једноставан јер одустајање од места председника владе одустаје се од власти а то нама у СНС-у и ВУЧИЋУ не одговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чујте снсовца

22.01.2017 12:47

За тебе је Јеремић опозиција.Па за њега ће гласати Чеда,Чанак.Живковић и мали дио жутих.Осим ако ви у снс не купујете гласове као ови из снсд-а

Name

Бобан

22.01.2017 13:20

Да је одлучено пре месец дана зашто се не објави а не да се чека пуна два мјесеца? Мада мислим да ће Николић бити кандидат пошто Вучић не може бити и предсједник и премијер истовремено.

Name

ВЕТЕРАН

22.01.2017 12:28

БЈАТЕ СТО СИ РУЗАН,ВАЉДА ЦЕ СРПСКИ НАРОД УВИДЈЕТИ КОЈИ СИ ТИ МАНИПУЛАТОР,..посјети Хрватску,закоцио си са реториком ..прпа брале..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немој Војо

22.01.2017 14:26

Ти си Војо образван и паметан цовјек. То си показао бриљантном одбраном у Хагу гдје су те за све и сваста оптузили. Али, теби је изглада прилицније да будес професор права, а мање политицар. Хвала Војо. Немој се кандидовати за предсједника. Као прво, теско да цес побиједити, друго политика не треба увијек паметне теоретицаре, него цесто и приглупе практицаре и тактицаре. Ти си понајмање тактицар и дипломата. Србији треба неко ко це је водити другације од до сада видјених предходника. Ти ниси тај. То у медјувремену знају и бираци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шешељовац

22.01.2017 17:35

Само напријед Војо.Са тобом смо до побједе.Жив здрав био СРБИНЕ..

ОДГОВОРИТЕ