Нико не смије прићи кћерки хрватске предсједнице

Ћерка хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић - Катарина Китаровић (16) допутовала је у главни град Србије како би учествовала на десетом Европском купу у уметничком клизању "Скејт Хелена", који се одржава у леденој дворани "Пионир".

Регион 21.01.2017 | 16:55
Нико не смије прићи кћерки хрватске предсједнице
Фото: А. Димитријевић / РАС Србија
Катарина Китаровић

Како је објавио лист "Ало!", сваки њен корак био је праћен и њено обезбеђење није дало никоме да јој приђе, па ни да је фотографише.

Екипа "Ало!" дошла је да пропрати и фотографише такмичење и уради интервју са наследницом Китаровић, али након што је уредно јавила организаторима и саопштила намере, речено им је да је строго забрањена било каква комуникација и сликање ћерке хрватске шефице државе.

Иако су се налазили на јавном месту и отвореном спортском надметању, припрећено им је обезбеђењем и полицијом, уколико не послушају поменута упутства.

Слично је прошао и легендарни спортски новинар Милојко Пантић, коме је такође био забрањен улаз и приступ "Леденој дворани", док је наступала Китаровићева.

Катарина би на Олимпијске игре

Катарина Китаровић чланица је Клизачког клуба "Леда", а на последњем такмичењу у првенству Хрватске у клизању у кратком програму јуниорки освојила је прво место. Прошле године у марту окитила се и титулом хрватске првакиње у уметничком клизању, а прво место је освојила на јуниорском првенству у Дому спортова.

На првенству Хрватске у категорији напредних млађих јуниорки 2015. заузела је друго место, а 2016. освојила је и сребро на међународном турниру у уметничком клизању у Мађарској. Катаринин циљ је да се у најскорије време избори за учешће на Зимским олимпијским играма.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Браво

21.01.2017 16:14

баш је лијепа, ваљда неће бити као мајка јој и наша премијерка професорице енглеског. Нису дјеца крива нити могу бирати родитеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

21.01.2017 16:34

Пуно труда и одрицања овај спорт захтјева и све цеститке и сто висе златних медаља у будућности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

21.01.2017 16:35

Мала једе цоколадице. Провјерено ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фокус

22.01.2017 18:19

Ста нам је с младим Пернаром? То је лик који преузима Хрватску...

ОДГОВОРИТЕ