Niko ne smije prići kćerki hrvatske predsjednice

Ćerka hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović - Katarina Kitarović (16) doputovala je u glavni grad Srbije kako bi učestvovala na desetom Evropskom kupu u umetničkom klizanju "Skejt Helena", koji se održava u ledenoj dvorani "Pionir".

Region 21.01.2017 | 16:55
Niko ne smije prići kćerki hrvatske predsjednice
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Katarina Kitarović

Kako je objavio list "Alo!", svaki njen korak bio je praćen i njeno obezbeđenje nije dalo nikome da joj priđe, pa ni da je fotografiše.

Ekipa "Alo!" došla je da proprati i fotografiše takmičenje i uradi intervju sa naslednicom Kitarović, ali nakon što je uredno javila organizatorima i saopštila namere, rečeno im je da je strogo zabranjena bilo kakva komunikacija i slikanje ćerke hrvatske šefice države.

Iako su se nalazili na javnom mestu i otvorenom sportskom nadmetanju, priprećeno im je obezbeđenjem i policijom, ukoliko ne poslušaju pomenuta uputstva.

Slično je prošao i legendarni sportski novinar Milojko Pantić, kome je takođe bio zabranjen ulaz i pristup "Ledenoj dvorani", dok je nastupala Kitarovićeva.

Katarina bi na Olimpijske igre

Katarina Kitarović članica je Klizačkog kluba "Leda", a na poslednjem takmičenju u prvenstvu Hrvatske u klizanju u kratkom programu juniorki osvojila je prvo mesto. Prošle godine u martu okitila se i titulom hrvatske prvakinje u umetničkom klizanju, a prvo mesto je osvojila na juniorskom prvenstvu u Domu sportova.

Na prvenstvu Hrvatske u kategoriji naprednih mlađih juniorki 2015. zauzela je drugo mesto, a 2016. osvojila je i srebro na međunarodnom turniru u umetničkom klizanju u Mađarskoj. Katarinin cilj je da se u najskorije vreme izbori za učešće na Zimskim olimpijskim igrama.

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bravo

21.01.2017 17:14

baš je lijepa, valjda neće biti kao majka joj i naša premijerka profesorice engleskog. Nisu djeca kriva niti mogu birati roditelje.

ODGOVORITE
Name

Zool

21.01.2017 17:34

Puno truda i odricanja ovaj sport zahtjeva i sve cestitke i sto vise zlatnih medalja u budućnosti.

ODGOVORITE
Name

Igor

21.01.2017 17:35

Mala jede cokoladice. Provjereno ;)

ODGOVORITE
Name

Fokus

22.01.2017 19:19

Sta nam je s mladim Pernarom? To je lik koji preuzima Hrvatsku...

ODGOVORITE