Пљачкаше из БиХ хватали хеликоптером

Криминалистичка полиција у Линебургу ухапсила је осам чланова организоване криминалне групе, коју чине грађани БиХ и Црне Горе, осумњичени између осталог за двије пљачке и девет покушаја крађе банкомата широм Њемачке.

Свијет 21.01.2017 | 08:04
Пљачкаше из БиХ хватали хеликоптером
О каквој је акцији ријеч свједоче и подаци да је током ове потјере коришћен и хеликоптер, а с бројним возилима учествовали су и специјалци, који су користили псе трагаче.

Хапшење је, по доступним информацијама, услиједило након неуспјешног покушаја крађе банкомата у Лангенхагену.

Ту су, по подацима који су објављени у медијима, бандити дошли са четири возила, те су уз помоћ челичних сајли покушали утоварити банкомат у украдени комби.

Након што им то није успјело, оставили су тај комби, те са три возила побјегли у различитим правцима.

Тада је почела велика полицијска потјера. Бјекство ових лопова, испоставиће се касније, било је кратког маха.

Брзом интервенцијом полиције тројица пљачкаша су одмах ухапшена недалеко од мјеста гдје су се окомили на банкомат. Остали су похватани у обимној потјери у којој су учествовали бројни полицајци.

Када су приведени, испоставило се да је ријеч о држављанима БиХ и Црне Горе. Њих, између осталог, сумњиче за двије пљачке и девет покушаја крађе банкомата.

Уз све то, полиција их сумњичи и за крађу најмање 12 возила, које су користили при својим пљачкашким походима, као и четири покушаја крађе аутомобила.

Извор: Независне
Фото: Независне

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

родјо

21.01.2017 07:30

То је једини нас БРЕНД који моземо понудити Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трампез

21.01.2017 07:43

То су исти они који су крали банкомате испред боске и по српској наравно ако нису специјалици.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

21.01.2017 08:57

Лукацова сспецијала.

Name

АЛКАТРАЗ

21.01.2017 20:26

100%,најгори смо,овакви нас представљају вани а и на домаћем поднебљу.Није ни чудо Квалис реx талис греx.То се свако нормалан може увјерит. Довољно је да падне јачи снијег па да се види стање по Градовима,или мјестима,чекају да им ММФ почисти улице дак они чисте Банке и народу џепове.