Pljačkaše iz BiH hvatali helikopterom

Kriminalistička policija u Lineburgu uhapsila je osam članova organizovane kriminalne grupe, koju čine građani BiH i Crne Gore, osumnjičeni između ostalog za dvije pljačke i devet pokušaja krađe bankomata širom Njemačke.

Svijet 21.01.2017 | 08:04
Pljačkaše iz BiH hvatali helikopterom
O kakvoj je akciji riječ svjedoče i podaci da je tokom ove potjere korišćen i helikopter, a s brojnim vozilima učestvovali su i specijalci, koji su koristili pse tragače.

Hapšenje je, po dostupnim informacijama, uslijedilo nakon neuspješnog pokušaja krađe bankomata u Langenhagenu.

Tu su, po podacima koji su objavljeni u medijima, banditi došli sa četiri vozila, te su uz pomoć čeličnih sajli pokušali utovariti bankomat u ukradeni kombi.

Nakon što im to nije uspjelo, ostavili su taj kombi, te sa tri vozila pobjegli u različitim pravcima.

Tada je počela velika policijska potjera. Bjekstvo ovih lopova, ispostaviće se kasnije, bilo je kratkog maha.

Brzom intervencijom policije trojica pljačkaša su odmah uhapšena nedaleko od mjesta gdje su se okomili na bankomat. Ostali su pohvatani u obimnoj potjeri u kojoj su učestvovali brojni policajci.

Kada su privedeni, ispostavilo se da je riječ o državljanima BiH i Crne Gore. Njih, između ostalog, sumnjiče za dvije pljačke i devet pokušaja krađe bankomata.

Uz sve to, policija ih sumnjiči i za krađu najmanje 12 vozila, koje su koristili pri svojim pljačkaškim pohodima, kao i četiri pokušaja krađe automobila.

Izvor: Nezavisne
Foto: Nezavisne

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

rodjo

21.01.2017 07:30

To je jedini nas BREND koji mozemo ponuditi Evropi.

ODGOVORITE
Name

Trampez

21.01.2017 07:43

To su isti oni koji su krali bankomate ispred boske i po srpskoj naravno ako nisu specijalici.....

ODGOVORITE
Name

Oo

21.01.2017 08:57

Lukacova sspecijala.

Name

ALKATRAZ

21.01.2017 20:26

100%,najgori smo,ovakvi nas predstavljaju vani a i na domaćem podneblju.Nije ni čudo Kvalis rex talis grex.To se svako normalan može uvjerit. Dovoljno je da padne jači snijeg pa da se vidi stanje po Gradovima,ili mjestima,čekaju da im MMF počisti ulice dak oni čiste Banke i narodu džepove.