Стоук коначно дочекао Берахина!

Марк Хјуз годину дана ловио брзоногог нападача који је сада потписао са Стоуком уговор на пет и по година!

Фудбал 21.01.2017 | 13:00
Стоук коначно дочекао Берахина!
Велика трансфер сапуница Саида Берахина коначно се завршила у петак увече потписомо уговор са Стоук Ситијем. Претходних годину и нешто Берахино је био у тефтеру тренера Стоука Марка Хјуза, а сада су се коначно коскице поклопиле и 23-годишњи нападач обукао је црвено-бели дресе клуб са Британија стадиона.

Његов досадашњи клуб Вест Бромвич Албион, у којем је и направио прве фудбалске кораке, на име обештећења зарадио је око 13.800.000 евра, а та сума захваљујући бонусима може да буде увећана до 17.000.000.

Берахино је са Стоуком потписао уговор на пет и по година и он је друго појачење клуба у зимском прелазном року. Претходно је Стоук откупио уговор Лија Гранта који је био на позајмици из Дербија.

“Знам да ме је тренер Марк Хјуз пратио већ неко време. То је доказ да ме је Стоук заиста желео. Баш због тога једва чекам да изађем на терен и одужима се свима у новом клубу што су толико веровали у мене. Изабрао сам Стоук јер знам да се ради о клубу који има породичну атмосферу“, рекао је Берахино за сајт новог клуба.

Он је за претходни клуб, ВБА, одиграо 105 утакмица и постигао 23 гола. Део досадашње каријере провео је и на позајмицама у Нортхемптону, Брентфорду и Питерборо Јунајтеду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар