Stouk konačno dočekao Berahina!

Mark Hjuz godinu dana lovio brzonogog napadača koji je sada potpisao sa Stoukom ugovor na pet i po godina!

Fudbal 21.01.2017 | 13:00
Stouk konačno dočekao Berahina!
Velika transfer sapunica Saida Berahina konačno se završila u petak uveče potpisomo ugovor sa Stouk Sitijem. Prethodnih godinu i nešto Berahino je bio u tefteru trenera Stouka Marka Hjuza, a sada su se konačno koskice poklopile i 23-godišnji napadač obukao je crveno-beli drese klub sa Britanija stadiona.

Njegov dosadašnji klub Vest Bromvič Albion, u kojem je i napravio prve fudbalske korake, na ime obeštećenja zaradio je oko 13.800.000 evra, a ta suma zahvaljujući bonusima može da bude uvećana do 17.000.000.

Berahino je sa Stoukom potpisao ugovor na pet i po godina i on je drugo pojačenje kluba u zimskom prelaznom roku. Prethodno je Stouk otkupio ugovor Lija Granta koji je bio na pozajmici iz Derbija.

“Znam da me je trener Mark Hjuz pratio već neko vreme. To je dokaz da me je Stouk zaista želeo. Baš zbog toga jedva čekam da izađem na teren i odužima se svima u novom klubu što su toliko verovali u mene. Izabrao sam Stouk jer znam da se radi o klubu koji ima porodičnu atmosferu“, rekao je Berahino za sajt novog kluba.

On je za prethodni klub, VBA, odigrao 105 utakmica i postigao 23 gola. Deo dosadašnje karijere proveo je i na pozajmicama u Northemptonu, Brentfordu i Piterboro Junajtedu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar