Апел бившег капитена: Спасите Партизан, спасите ватерполо!

"Разочаравајуће је да седмоструки првак Европе не одигра утакмицу Лиге шампиона на Бањици него иде на друге базене…", наводи се у отвореном писму Димитрија Ристичевића.

Остали спортови 24.01.2017 | 12:45
Апел бившег капитена: Спасите Партизан, спасите ватерполо!
Ватерполисти Партизана суочавају се са великим проблемима ове сезоне, када су у питању финансије, али и организација утакмица и тренинга. На базену на Бањици нема топле воде, па су црно-бели  били приморани пре неколико дана да шампиона Европе, дубровачки Југ угосте на базену спортског центра Милан Гале Мушкатировић на Дорћолу.

Због овакве ситуације, а и генералног стања у српском ватерполу огласио се и бивши голман Партизана Димитрије Ристичевић који је прошле године био капитен шампиона Србије.

Његово отворено писмо, објављено на порталу Волимпартизан.нет преносимо у целости:

Желео бих да кажем као прошлогодишњи капитен и неко ко је баш због тих проблема напустио нашу Бањицу заједно са још шест првотимаца од прошле сезоне да је последњи час да се помогне нашем најтрофејнијем клубу који је дао 12 наших репрезантативаца и који и даље даје играче и бори се са свим проблемима и опет остварује резултате изнад својих могућности и очекивања.

Разочаравајуће је да седмоструки првак Европе не одигра утакмицу Лиге шампиона на Бањици него иде на друге базене…

Молио бих све људе који могу да помогну јер ако се Партизан сведе на аматерски ниво то ће се десити и са нашом репрезентацијом која нас је толико пута обрадовала. Честитао бих момцима на до сада приказаном, знам како им је и надам се да це ускоро доћи бољи дани. Спортски поздрав.

УВЕК ЗА ПАРТИЗАН!

СПАСИТЕ ПАРТИЗАН, СПАСИТЕ ВАТЕРПОЛО!!!

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар