Apel bivšeg kapitena: Spasite Partizan, spasite vaterpolo!

"Razočaravajuće je da sedmostruki prvak Evrope ne odigra utakmicu Lige šampiona na Banjici nego ide na druge bazene…", navodi se u otvorenom pismu Dimitrija Rističevića.

Ostali sportovi 24.01.2017 | 12:45
Apel bivšeg kapitena: Spasite Partizan, spasite vaterpolo!
Vaterpolisti Partizana suočavaju se sa velikim problemima ove sezone, kada su u pitanju finansije, ali i organizacija utakmica i treninga. Na bazenu na Banjici nema tople vode, pa su crno-beli  bili primorani pre nekoliko dana da šampiona Evrope, dubrovački Jug ugoste na bazenu sportskog centra Milan Gale Muškatirović na Dorćolu.

Zbog ovakve situacije, a i generalnog stanja u srpskom vaterpolu oglasio se i bivši golman Partizana Dimitrije Rističević koji je prošle godine bio kapiten šampiona Srbije.

Njegovo otvoreno pismo, objavljeno na portalu Volimpartizan.net prenosimo u celosti:

Želeo bih da kažem kao prošlogodišnji kapiten i neko ko je baš zbog tih problema napustio našu Banjicu zajedno sa još šest prvotimaca od prošle sezone da je poslednji čas da se pomogne našem najtrofejnijem klubu koji je dao 12 naših reprezantativaca i koji i dalje daje igrače i bori se sa svim problemima i opet ostvaruje rezultate iznad svojih mogućnosti i očekivanja.

Razočaravajuće je da sedmostruki prvak Evrope ne odigra utakmicu Lige šampiona na Banjici nego ide na druge bazene…

Molio bih sve ljude koji mogu da pomognu jer ako se Partizan svede na amaterski nivo to će se desiti i sa našom reprezentacijom koja nas je toliko puta obradovala. Čestitao bih momcima na do sada prikazanom, znam kako im je i nadam se da ce uskoro doći bolji dani. Sportski pozdrav.

UVEK ZA PARTIZAN!

SPASITE PARTIZAN, SPASITE VATERPOLO!!!

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar