Све указује на Вињалесово улизивање...!

Нови лик у Мовистар Јамахином табору каже како му је Роси био и остао идол.

Остали спортови 07.02.2017 | 08:15
Све указује на Вињалесово улизивање...!
Велики је стартни број 46! Тачно је да се Хорхе Лоренцо врхунски опирао Валентину Росију, али и да је из те мисије извукао дебљи крај и отишао у Дукати. Меверик Вињалес не жели да крене истим путем, па не само што није опонентски настројен према великом Доктору већ му се и улизује.

„У овом тренутку наш однос се не мења. Има пуно поштовања између нас, па се надам да ће се тим путем и наставити. Када сам био мали, он је био мој идол, а то је још увек. Ако се изгуби поштовање, то неће бити добро за мене. Не само због медија или нечег сличног, већ зато што сам га гледао као идола“ изјавио је готово поданички Меверик Вињалес.

Како било, Вињалес своју причу наставља ранијим искуствима са Еспаргаром у Сузукију. Он тврди да му је добар однос са бившим колегом донео много тога доброг у каријери.

„Добар однос је важан и за Јамаху. Када имате добар однос, можете разговарати међусобно и то је добра ствар. Мислим да смо прошле године добар адут. Еспаргаро и ја смо били смо јако, јако близу и допринели смо бржем развоју мотора јер смо радили заједно“,закључио је Вињалес своју сагу о очекивању од друштва са Росијем.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар