Грачаница: Дадиља претукла дјевојчицу

Дадиља Азра И. (26) из Грачанице претукла је јуче трогодишњу девојчицу коју је чувала у грачаничком насељу Чириш, а дете је том приликом тешко повређено.

Босна и Херцеговина 20.01.2017 | 20:40
Грачаница: Дадиља претукла дјевојчицу
Претучена девојчица задобила је тешке повреде и смештена је на дечију хирургију у Универзитетском клиничком центру у Тузли, незванично сазнаје Фактор.ба.

Информацију да је девојчица претучена, потврдио је Адмир Арнаутовић, портпарол тузланског Кантоналног тужилаштва.

Према његовим речима, све се одвијало око 10 сати ујутро у породичној кући девојчице, а случај је полицији пријављен у послеподневним сатима, пише Фактор.ба.

"Дадиља је ухапшена, а након што буде предата Тужилаштву и испитана, поступајући тужилац ће највероватније предложити једномесечни притвор", казао је Арнаутовић.

Он је додао да је трогодишњакиња у тузланску болницу превезена са већим бројем повреда по целом телу, а како су настале, знаће се након вештачења.

Како Фактор.ба сазнаје, мајка девојчице повремено ради у Немачкој, те је за време одсуства бригу о детету поверила Азри И.

Још није познато зашто ни како је дадиља претукла дете, а према првим незваничним информацијама, девојчицу је ударала рукама, ногама и чиме је стигла.

Извор: Фактор.ба

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

сссс јо

20.01.2017 20:28

Огулити живу да дијете туче,зар такве животиње постоје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фарук

20.01.2017 23:03

р: варас се ,нико нереце да то она дадиља .сто вратила из исламске дрзаве ,тамо су то науцили.

Name

Бранко

20.01.2017 22:21

СТРАХОТА !!! исфрустрирана збљоха да претуце дјете од 3 године?? Тацно бих је поравнао са асфалтом, цовјек побјесни кад схвати какве умоболне индивидуе ходају Планетом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

20.01.2017 23:08

Тачно тако! Пуно је умоболних ван установа. Ево, рецимо ти и први коментатор. Ви би гулили и равнали са асфалтом, уместо да пустите судовима да раде свој посао. Шта вас онда разликује од ове лујке која је претукла клинку?

Name

за драгана

21.01.2017 16:20

какав суд да је моје дијете ја би њој пресудио ја сам три дадиље промјенио за двоје дјеце и имам само ријечи xвале за све три и желим све најбоље ко и мојој дијеци

Name

Сссс јо

21.01.2017 00:59

Нема овдје од нашег суда ништа овдје на суду само поштени страдају, ко је овдје још дочекао на суду правду , око за око па сљедећа би добро размислила дал би тако поступила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мода ИВ

23.01.2017 11:19

Сва срећа што је ова мала још дијете, иначе какво нам је правосуђе не би ме чудило да буде и оптужена.

ОДГОВОРИТЕ