Gračanica: Dadilja pretukla djevojčicu

Dadilja Azra I. (26) iz Gračanice pretukla je juče trogodišnju devojčicu koju je čuvala u gračaničkom naselju Čiriš, a dete je tom prilikom teško povređeno.

Bosna i Hercegovina 20.01.2017 | 20:40
Gračanica: Dadilja pretukla djevojčicu
Pretučena devojčica zadobila je teške povrede i smeštena je na dečiju hirurgiju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, nezvanično saznaje Faktor.ba.

Informaciju da je devojčica pretučena, potvrdio je Admir Arnautović, portparol tuzlanskog Kantonalnog tužilaštva.

Prema njegovim rečima, sve se odvijalo oko 10 sati ujutro u porodičnoj kući devojčice, a slučaj je policiji prijavljen u poslepodnevnim satima, piše Faktor.ba.

"Dadilja je uhapšena, a nakon što bude predata Tužilaštvu i ispitana, postupajući tužilac će najverovatnije predložiti jednomesečni pritvor", kazao je Arnautović.

On je dodao da je trogodišnjakinja u tuzlansku bolnicu prevezena sa većim brojem povreda po celom telu, a kako su nastale, znaće se nakon veštačenja.

Kako Faktor.ba saznaje, majka devojčice povremeno radi u Nemačkoj, te je za vreme odsustva brigu o detetu poverila Azri I.

Još nije poznato zašto ni kako je dadilja pretukla dete, a prema prvim nezvaničnim informacijama, devojčicu je udarala rukama, nogama i čime je stigla.

Izvor: Faktor.ba

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

ssss jo

20.01.2017 20:28

Oguliti živu da dijete tuče,zar takve životinje postoje

ODGOVORITE
Name

Faruk

20.01.2017 23:03

r: varas se ,niko nerece da to ona dadilja .sto vratila iz islamske drzave ,tamo su to naucili.

Name

Branko

20.01.2017 22:21

STRAHOTA !!! isfrustrirana zbljoha da pretuce djete od 3 godine?? Tacno bih je poravnao sa asfaltom, covjek pobjesni kad shvati kakve umobolne individue hodaju Planetom

ODGOVORITE
Name

Dragan

20.01.2017 23:08

Tačno tako! Puno je umobolnih van ustanova. Evo, recimo ti i prvi komentator. Vi bi gulili i ravnali sa asfaltom, umesto da pustite sudovima da rade svoj posao. Šta vas onda razlikuje od ove lujke koja je pretukla klinku?

Name

za dragana

21.01.2017 16:20

kakav sud da je moje dijete ja bi njoj presudio ja sam tri dadilje promjenio za dvoje djece i imam samo riječi xvale za sve tri i želim sve najbolje ko i mojoj dijeci

Name

Ssss jo

21.01.2017 00:59

Nema ovdje od našeg suda ništa ovdje na sudu samo pošteni stradaju, ko je ovdje još dočekao na sudu pravdu , oko za oko pa sljedeća bi dobro razmislila dal bi tako postupila.

ODGOVORITE
Name

Moda IV

23.01.2017 11:19

Sva sreća što je ova mala još dijete, inače kakvo nam je pravosuđe ne bi me čudilo da bude i optužena.

ODGOVORITE