Обамејанг: Одлазим, али нећу у Бајерн!

Слушају ли ово Геце, Левандовски и Хумелс? Обамејан: Никад у Бајерн, ни по коју цену! "У Дортмунду сигурно остајем до лета, а после...", остао је загонетан габонски центарфор.

Фудбал 23.01.2017 | 11:00
Обамејанг: Одлазим, али нећу у Бајерн!
Пјер Емерик Обамејан. 

Нападач на чији помен нико не остаје равнодушан и о чијој се будућности расправља готово свакодневно. И практично увек се повезује само са једним клубом - мадридским Реалом. 

Али, габонски центарфор размишља потпуно другачије. Своју блиску будућност посветиће искључиво Дортмунду, а од лета... Ко зна. 

"Остајем у Дортмунду ове зиме, 100 одсто. Ту нема ни најмање дилеме", рекао је Обамејан у разговору за немачки Билд. 

О Реалу као будућој дестинацији прича се већ неколико прелазних рокова...

"Све и да не буде Реал Мадрид, да не пошаље понуду, неће бити крај света. Није Реал све што фудбал може да понуди".

Међутим, он је искључио прелазак у редове ривала Бајерна из Минхена.

Фудбалер из Габона одбацио је да крене путем Марија Гецеа, Роберта Левандовског и Матса Хумелса који су из Борусије прешли у Баварску јер не жели да разочара навијаче "милионера".

"Нико не може да предвиди шта ће се десити у будућности. Једина сигурна ствар је да ћу остати у Дортмунду до лета и срећан сам због тога. Постоји опција да у јуну направим договор око одласка, али то сигурно неће бити Бајерн", рекао је Обамејан за Билд.

Обамејан је често говорио да му је сан да једног дана заигра у дресу Реал Мадрида, који је заинтересован, исто као и Манчестер Сити за трансфер на лето.

Брзоноги голгетер ове сезоне је постигао 20 голова на 22 утакмице у свим такмичењима, а тренутно се налази на Купу Афричких Нација у домовини, на којем је већ дао два поготка против Гвинеје Бисао (1:1) и Буркине Фасо (1:1).

Овако би сваки спортиста требало да размишља.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар