Obamejang: Odlazim, ali neću u Bajern!

Slušaju li ovo Gece, Levandovski i Humels? Obamejan: Nikad u Bajern, ni po koju cenu! "U Dortmundu sigurno ostajem do leta, a posle...", ostao je zagonetan gabonski centarfor.

Fudbal 23.01.2017 | 11:00
Obamejang: Odlazim, ali neću u Bajern!
Pjer Emerik Obamejan. 

Napadač na čiji pomen niko ne ostaje ravnodušan i o čijoj se budućnosti raspravlja gotovo svakodnevno. I praktično uvek se povezuje samo sa jednim klubom - madridskim Realom. 

Ali, gabonski centarfor razmišlja potpuno drugačije. Svoju blisku budućnost posvetiće isključivo Dortmundu, a od leta... Ko zna. 

"Ostajem u Dortmundu ove zime, 100 odsto. Tu nema ni najmanje dileme", rekao je Obamejan u razgovoru za nemački Bild. 

O Realu kao budućoj destinaciji priča se već nekoliko prelaznih rokova...

"Sve i da ne bude Real Madrid, da ne pošalje ponudu, neće biti kraj sveta. Nije Real sve što fudbal može da ponudi".

Međutim, on je isključio prelazak u redove rivala Bajerna iz Minhena.

Fudbaler iz Gabona odbacio je da krene putem Marija Gecea, Roberta Levandovskog i Matsa Humelsa koji su iz Borusije prešli u Bavarsku jer ne želi da razočara navijače "milionera".

"Niko ne može da predvidi šta će se desiti u budućnosti. Jedina sigurna stvar je da ću ostati u Dortmundu do leta i srećan sam zbog toga. Postoji opcija da u junu napravim dogovor oko odlaska, ali to sigurno neće biti Bajern", rekao je Obamejan za Bild.

Obamejan je često govorio da mu je san da jednog dana zaigra u dresu Real Madrida, koji je zainteresovan, isto kao i Mančester Siti za transfer na leto.

Brzonogi golgeter ove sezone je postigao 20 golova na 22 utakmice u svim takmičenjima, a trenutno se nalazi na Kupu Afričkih Nacija u domovini, na kojem je već dao dva pogotka protiv Gvineje Bisao (1:1) i Burkine Faso (1:1).

Ovako bi svaki sportista trebalo da razmišlja.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar