"Кадињача" поново спрема забаву

Већ другу школску годину за редом у Основној школи ”Кадињача” у Лозници током зимског распуста биће организоване забавне радионице за сву дјецу од 6 до 16 година.

Србија 20.01.2017 | 10:15
"Кадињача" поново спрема забаву
Прошле зиме су, како каже директорка Нада Остојић, "ослушнули потребе свих оних који су боравили у школи и желели су да радионица различитог карактера буде што више".

"Зато ћемо ове године организовати сваки дан по две радионице од 30. јануара до 10. фебруара у терминима од 10.30 и од 12 часова", каже директорка Остојић.

"Садржаји су прилагођени наведеном узрасту и пре свега забавног су карактера, али и такмичарског. Сви који посете радионице, моћи ће да певају уз караоке, изразе своје стваралачке способности у креативним, ликовним, али и слатким радионицама, док праве употребне и украсне предмете, сликају и вајају или праве и украшавају колаче. Бавићемо се и језичким заврзламама, као и логичким задацима при решавању загонетних прича путујући лавиринтом свог ума. Показаћемо да математика није баук и да само користећи разум и логику можемо решити најразличитије математичке проблеме и то кроз игру."

Малишани ће се играти и такмичити у квизовима на енглеском језику, али и путовати кроз време и места и тако се враћати у прошлост користећи савремена достигнућа технике.

"Уз сво знање и образовање које ћемо обухватити у овим радионицама, нећемо заборавити ни на чињеницу да је једино у здравом телу здрав дух, па су тако ове радионице и највише заступљене, јер смо свесни чињенице да ипак млади време проведено у фискултурној сали највише воле. Само за ову активност потребно је да учесници ове радионице понесу са собом патике за физичко, док за све друге радионице радни материјал ће обезбедити школа", поручују из "Кадињаче", позивајући све ученике са територије града, без обзира на то коју школу похађају, али и госте који се у том тренутку затекну у Лозници, да дођу у “Кадињачу” на дружење, игру и забаву.

(БН телевизија / В.М.)
(Фото: Архива)

Коментари / 0

Оставите коментар