"Kadinjača" ponovo sprema zabavu

Već drugu školsku godinu za redom u Osnovnoj školi ”Kadinjača” u Loznici tokom zimskog raspusta biće organizovane zabavne radionice za svu djecu od 6 do 16 godina.

Srbija 20.01.2017 | 10:15
"Kadinjača" ponovo sprema zabavu
Prošle zime su, kako kaže direktorka Nada Ostojić, "oslušnuli potrebe svih onih koji su boravili u školi i želeli su da radionica različitog karaktera bude što više".

"Zato ćemo ove godine organizovati svaki dan po dve radionice od 30. januara do 10. februara u terminima od 10.30 i od 12 časova", kaže direktorka Ostojić.

"Sadržaji su prilagođeni navedenom uzrastu i pre svega zabavnog su karaktera, ali i takmičarskog. Svi koji posete radionice, moći će da pevaju uz karaoke, izraze svoje stvaralačke sposobnosti u kreativnim, likovnim, ali i slatkim radionicama, dok prave upotrebne i ukrasne predmete, slikaju i vajaju ili prave i ukrašavaju kolače. Bavićemo se i jezičkim zavrzlamama, kao i logičkim zadacima pri rešavanju zagonetnih priča putujući lavirintom svog uma. Pokazaćemo da matematika nije bauk i da samo koristeći razum i logiku možemo rešiti najrazličitije matematičke probleme i to kroz igru."

Mališani će se igrati i takmičiti u kvizovima na engleskom jeziku, ali i putovati kroz vreme i mesta i tako se vraćati u prošlost koristeći savremena dostignuća tehnike.

"Uz svo znanje i obrazovanje koje ćemo obuhvatiti u ovim radionicama, nećemo zaboraviti ni na činjenicu da je jedino u zdravom telu zdrav duh, pa su tako ove radionice i najviše zastupljene, jer smo svesni činjenice da ipak mladi vreme provedeno u fiskulturnoj sali najviše vole. Samo za ovu aktivnost potrebno je da učesnici ove radionice ponesu sa sobom patike za fizičko, dok za sve druge radionice radni materijal će obezbediti škola", poručuju iz "Kadinjače", pozivajući sve učenike sa teritorije grada, bez obzira na to koju školu pohađaju, ali i goste koji se u tom trenutku zateknu u Loznici, da dođu u “Kadinjaču” na druženje, igru i zabavu.

(BN televizija / V.M.)
(Foto: Arhiva)

Komentari / 0

Ostavite komentar