Анонимуси пријете Доналду Трампу

Хакерска група Анонимус је објавила је данас пријетеће упозорења новоизабраном америчком предсједнику Доналду Трампу поручивши му да ће зажалити наредне четири године.

Свијет 19.01.2017 | 08:13
Анонимуси пријете Доналду Трампу
Ова група је на Твитеру објавила позив својим сљедбеницима молећи их да открију било какав евентуално компромитујући материјал о Трампу, преноси НБЦ њуз.

"Ово више нису осамдесете, информације не нестају, све је ту. Зажалићеш наредне четири године", написали су Анонимус на Твитеру.

Трамп који је иначе познат по томе што се често оглашава на овој друштвеној мрежи, није коментарисао ове пријетње, наводи Индекс.хр

У међувремену, становник Флориде ухапшен је јер је у видео снимку који је објавио на интернету пријетио да ће убити новоизабраног предсједника Доналда Трампа, саопштила је данас полиција.

Полиција је навела да је ухапшен и оптужен 51-годишњи Доминик Пуполо.

Он је задржан у притвору без могућности кауције јер је пријетио јавној личности.

Како преноси АП, Пуполо је у понедјељак на свом Твитер налогу објавио видео у ком поручује да ће "бити на инаугурацији" и да ће "убити изабраног предсједника Трампа".

Ухапшен је убрзо послије тога у једном ресторану.

Пуполо је полицији рекао да је бескућник и признао је да је објавио пријетећи видео снимак.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СУЛУДИ ПОСМАТРАЦ

19.01.2017 10:38

МОЗЕ ДА ГА ПОВУКУ *АКО ИМ ДОЗВОЛИ* НИЈЕ ОН ЦОВЕКОЛИКИ >

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

19.01.2017 11:32

Зазалице они "анонимуси" који без потребе гурају свој нос тамо где њему није мјесто.

Name

707

19.01.2017 14:54

Који АНОНИМУСИ ?.... то су исламисти који требају бити протјерани из Америке...нормално да ће све покушати да остану у САД...Напокон неко тко ће да стане змији за врат